BRYLLUP/GRAVID/BARN/FAMILIE/VENNER/FORLOVELSE

 

Så hyggelig at du ønsker å ha meg som din fotograf. Å fange naturlig vakre øyeblikk bak kameraet er noe som skaper en enormt god følelse inni meg. Jeg elsker å ta bilde av mennesker som er glad i hverandre. Jeg elsker å få frem ekte følelser i mine bilder. Fotografering sammen med meg skal være en naturlig og fin opplevelse for deg som kunde. 

Vær tidlig ute hvis du ønsker din dato for bryllup 2021 da flere datoer allerede er booket ♥

I bryllupshøysesongen juli-august tar jeg kun halvdags- og heldagsfotograferinger. 

BRYLLUPSFOTOGRAFERING

Alle prisene er inkl. mva.

KORT DAG: 11.000,- * : Bryllupsmøte - vi møtes sammen før bryllupet og går gjennom alle detaljene. Jeg vil vite alt om bryllupet! 3 timers fotografering - Denne pakken inkluderer fotografering etter vielse (hovedbilder)  på planlagt location(er). Inkludert 60 retusjerte bilder i farger og sort/hvitt. Bildene leveres i høy oppløsning på deres eget webgalleri.

HALV DAG: 16.000,- *: Bryllupsmøte - vi møtes sammen før bryllupet og går gjennom alle detaljene. Jeg vil vite alt om bryllupet! 6 timers fotografering - Jeg fanger de nervøse uttrykkene hos frisør/hjemme og før vielse, vielsen, bryllupsfotografering og begynnelsen av selskapet. Inkludert 150 retusjerte bilder i farger og sort/hvitt. Bildene leveres i høy oppløsning på deres eget webgalleri. 

HEL DAG: 22.000,- * : 

Inkludert forlovelsesfotografering.

Bryllupsmøte - vi møtes sammen før bryllupet og går gjennom alle detaljene. Jeg vil vite alt om bryllupet! 10-12 timers fotografering - Jeg blir med fra morgen til kveld og fanger detaljer, uttrykk og blikk på en av deres største dager sammen.Inkludert minst 300 retusjerte bilder i farger og sort/hvitt. Bildene leveres i høy oppløsning på deres eget webgalleri. 
 

FOTOGRAFERING

Alle prisene er inkl. mva

PAKKE 1:   2998,-* : Fotografering på avtalt sted til avtalt tid. 15 ferdig retusjerte bilder i farge og sort/hvitt leveres i høy oppløsning på deres eget webgalleri. (Passer til f.eks 1-års fotografering og konfirmasjon).

PAKKE 2: 3998,- * : Fotografering på avtalt sted til avtalt tid. 40 ferdig retusjerte bilder i farge og sort/hvitt leveres i høy oppløsning på deres eget webgalleri. (Passer til f.eks familier, kjærestepar og søsken).

Et depositum på 25% innbetales ved bestilling. Dette trekkes fra fakturaen etter fotograferingen.

*Ved kjøring utenfor 15 km fra Kristiansand-området kommer kjøretillegg på 10,- per kilometer.

© 2018 Lisa Boije Foto & design 

Org nr: 919 746 203 MVA
Kristiansand, Norway