top of page
LOGO FERDIG WEB.png
Aller, aller først vil jeg bare si TUSEN

Aller, aller først vil jeg bare si TUSEN TAKK for at du kunne tenke deg å bruke meg som din fotograf. Jeg heter Lisa og er 28 år gammel. Jeg er utdannet sykepleier og jobber delvis som det. I tillegg har jeg firmaet mitt som står mitt hjerte nært. Jeg elsker å ta bilder og har gjort det i ufattelig mange år. Og vet du hva jeg elsker mest med det? Jeg blir kjent med så ufattelig mange flotte mennesker.

 

Jeg har en svakhet for solnedganger, og fotograferer alltid i en leken stil. På den måten trenger du ikke være redd for at barna skal være utålmodige eller at smilet skal virke falskt. Fotografering skal være gøy, og gøy skal vi ha det!

Når du booker fotograf er det først og fremst viktig å velge en fotograf du liker stilen til. I tillegg til det, er den en fordel at du har god kjemi med fotografen. Dette er spesielt viktig når det kommer til bryllupsfotografering. 

 

Jeg kan tilby deg en leken og utadvendt fotograf som strekker seg enormt langt for at du skal bli fornøyd. Jeg er opptatt av at du skal føle deg vel, kjenne deg trygg og ha det bra. På den måten skaper vi også bilder sammen som du kan ha glede av i mange år fremover.

 

Jeg gleder meg til å bli kjent med deg!

bottom of page