INFORMASJON & SPØRSMÅL

Hva er prisen og hva inkludert?


Prisen på fotografering finner du her. Der finner du også hva som er inkludert i de forskjellige pakkeløsningene. Antall bilder som er oppgitt i pakkene blir levert i høy oppløsning til fritt bruk.
Hvordan kan vi bruke bildene?


Bildene du får levert kan brukes akkurat som dere ønsker, men husk å kredittere meg som fotograf. Det er ikke tillatt å redigere bildene. Jeg beholder opphavsretten og har rett til å bruke bildene til min markedsføring.
Hvordan betaler vi?


Betaling skjer via faktura. Ved bestilling av bryllupsfotografering betales det en delbetaling på 25%. Denne summen trekkes fra fakturaen du får i forkant av bryllupet. Dersom du avbestiller fotograferingen blir ikke delbetalingen tilbakebetalt.
Faktura på bryllup blir sendt ut med forfall 2 uker før bryllupsdatoen.
Når får vi bildene?


Dere vil få bildene deres levert i et personlig web-galleri innen 3 uker. Ved bryllupsfotografering gjelder senest 5 uker.
Kan vi møtes før bryllupet?


Ja, det vil jeg svært gjerne at vi gjør. Jo bedre jeg kjenner dere, desto lettere er det for meg å vite akkurat hvordan dere ønsker bildene deres. Jeg tar kontakt med dere en stund før bryllupet, hvor vi går gjennom detaljene og bilr bedre kjent.
Hva om ikke været er på vår side?


Dessverre kan vi planlegge mye, men ikke når det kommer til været. Ved bryllupsfotografering tenker vi kreativt og benytter oss av det vi har. Det kan være under et stort tre, et halvtak, inne i lyse lokaler, eller under en kul paraply. Ved andre fotograferinger finner vi eventuelt en ny dato.

© 2018 Lisa Boije Foto & design 

Org nr: 919 746 203 MVA
Kristiansand, Norway

Fotograf | Bryllupsfotograf