LOGO FERDIG WEB.png

Jeg har designet en egen bryllupsguide som alle brudepar får tilsendt i posten. Denne guiden inneholder informasjon, tips og råd for at dagen deres skal gå så smooth som mulig. Dette er blant annet råd til forlovere, hva dere bør ha med til fotograferingen og en liste hvor dere kan føre opp hvilke familiebilder dere ikke vil glemme.

Dersom dere ønsker, er dere hjertelig velkommen til å ha en fotografering med meg på forhånd. Dette er en super måte å bli kjent på, og dere vil da se litt hvordan jeg jobber. Vi kan ta det som en topptur, en kaffe i byen eller en spasertur langs stranda i solnedgang. Disse bildene er supre til blant annet invitasjoner.

Et album er GULL verdt! Det å få trykket opp noen av bildene fra bryllupsdagen kan jeg ikke få skrytt nok av. Jeg spanderer et 20x20 album på dere, som dere er hjertelig velkommen til å designe selv og evt. oppgradere. Jeg vil varmt anbefale å også trykke opp flere bilder, og jeg vil skreddersy anbefalinger til dere etter bildene er ferdige.

Dere mottar alle bildene i et nettgalleri. Der kan du enkelt laste ned bildene i høy kvalitet, og du kan også sende galleriet videre til venner og familie. Bildene kan lastes ned både på mobilen og på PC.

Få favorittbildene dine printet på produkter - du vil aldri angre! Ved bestilling av produkter innen 1 mnd etter bildene er levert, får du 20% på hele bestillingen. Jeg kan ikke få skrytt nok av produktene som trykkeriene jeg bruker leverer. Jeg hjelper dere med å få designet noe som passer akkurat deres stil.